Mi a véleményetek az otthon elkészíthető (DIY) arcpakolásokról?
Figyelt kérdés
Légyszi csak olyan írjon, aki próbált már ilyet.2021. jan. 2. 10:25
1/21 anonim válasza:
Saláta nem az arcra való, hanem a gyomorba.
2/21 anonim válasza:
Anyám 50 éve kozmetikus. Az ipari mellett nagyon sok természetes anyagot is használt, eredményesen. Uborka, banán stb.
3/21 A kérdező kommentje:
#1 nem salátára gondoltam.
#2 pontosan erre gondoltam, nem értem a lepontozást.
2021. jan. 2. 12:15
4/21 anonim válasza:
Joghurtos/mézes/tejfölös/uborkás/banános/avokádós/akármilyen "arcpakolás=saláta. Vannak direkt erre kitalált termékek. Miért hiszed, hogy az otthon kotyvasztott marhaság jobb?
5/21 anonim válasza:
Panelproli megszólalt.
Húst is marhaság nyersen van ha eccer van a bótba konzerv. Nemde?
7/21 A kérdező kommentje:
#4 Nem hiszek semmit!! A kérdésem a ti véleményetek kéri ki, mert én még nem próbáltam semmilyen DIY arcpakolást.
#5 mi bajod van?!
2021. jan. 2. 12:29
8/21 anonim válasza:
7 veled semmi. 5-ösnek (1-esnek) szólt. Lepontoz, mert van olyan válasz is, ami kívül esik az ő beszűkült látókörén. Amúgy 2-es voltam.
9/21 A kérdező kommentje:
Értem😌
2021. jan. 2. 13:20
10/21 anonim válasza:
Nem tudsz értékelhető választ adni, hogy miért kellene ételt kenni a fejre, így személyeskedsz 👍👍
Ügyes 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!