Mi a véleményed a The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5-ről?
Arctisztításra használom naponta.
Vattapamaccsal kenem vele az arcom, utána hidratálok.
Szerinted jó termék? És úgy a The Ordinary-k általában?
(Még csak most kezdtem el használni, érdekelnének a tapasztalatok)

#9 vagyok.
Mit szeretnél elérni a bőröddel, mi a probléma vele? Az Ordinary termékeknek jobban utána kell olvasni, vannak termékei amik rosszul használva árthat a bőrödnek, szerencsére a hialuronsav nem ilyen.
A hialuronsav fő feladat, hogy fokozza a bőr vízmegtartó képességét. Első sorban azoknak van kitalálva, akiknek vízhiányos a bőre. A hialuron a saját tömege ezerszerést képes megkötni. Este ajánlott főként használni hidratáló alá, mert éjjel veszíti az ember arca a legtöbb vizet. A finomabb ráncokat is feltölti.
Ráncok ellen pl.
De am vegyes bőröm van, szal T-vonalban zsíros, azt leszámítva száraz.

#12 vagyok
Jó lesz rá a hialuron, rakd nyugodtan egész arcra. Reggelre jól jöhet egy fényvédő, mivel az UV sugarak is ráncosítják a bőrt. Az, hogy a ráncokra elég lesz-e, az a meglévő ráncoktól függ. Ha esetleg nem éred el vele a kívánt hatást akkor is tudsz még válogatni az anti aging szérumokból.
Viszont a fényvédőt este le kell mosni. Én dupla tisztítok, de van aki csak egy lemosót használ.
És pl milyen lemosót ajánlanál?
Akár The Ordinary-ből, akár máshonnan.
Szoktam látni ilyen Nivea for men-dolgokat:
Ezek jók lehetnek?

Nem kell, hogy rá legyen írva a termékre, hogy férfiaknak való. Nem olyan szépek az összetevői.
Én dupla tisztítok, Nivea szőlőmagolajos lemosóval és Balea med tejjel. Viszont ha kényelmesebb lenne csak egy lemosó, akkor a Cerave SA jó lehet, vagy a Balea meg célja. Szerintem ezekkel is le tudnád mosni a fényvédőt.
Viszont ez nagyon zsákba macska, hogy melyiket szeretné jobban a bőröd.
#14 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!