Mitől múlik el a zsírosodás a hajról?
Figyelt kérdés
Tudom rengeteg ilyen kérdés és ehhez hasonló is tettek már fel.
Szóval alapjába zsíros a hajtípusom. Régebben (2-3 éve) nagyon vékony szálú erőtlen volt, ekkor hosszú volt a hajam. Levágattam vállig és azóta erősebb. Viszont innentől kezdve sokkal gyorsabban zsírosodott. Idén ősszel ricinus olajjal kentem a hajamat ez nagyon sokat segített. DE 2 napnál tovább nem bírom ki hajmosás nélkül. Tudom ez nem tesz jót a hajamnak....
A kérdésem az lenne hogy aki ilyen problémával küzdött, hogyan sikerült neki változtatni rajta?
2020. dec. 30. 21:44
1/5 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz változtatni rajta, de a száraz sampon segít.
2/5 anonim válasza:
Plusz egy szavazat a szárazsamponra. Ugyan ezzel a problémával küzdök, volt vállig érő hajam is, most hosszú, de ugyan úgy zsírosodik, a hossz szerintme nem befolyásolja. Nem sok mindent lehet tenni. Cserélgesd gyakrabban a párnahuzatodat, nekem ez valamennyire bevált, illetve próbálj meg heti 1, max 2 alkalommal hajat mosni, közte pedig ha már nagyon gáz a helyzet, akkor szárazsampon. A Got2B vagy a Loreal szárazsamponjai nagyon nagyon jók, én ezeket használom.
3/5 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz, de muszáj lenne valahogy kitolnod 4-5 naposra a hajmosásod közti időt. Egyébként mint írták előttem, szárazsampon.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szárazsampont én is használok, de nem nagyon szeretem. Megprobálom kihúzni hosszabb időre hajmosás nélkül. Párnahuzatomat hetente szoktam cserélni. Majd meglátom, hogy lesz-e a változás
2021. jan. 2. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!