Mitesszerek ellen?

Figyelt kérdés

Komoly, bevált termékeket keresek. Rengeteg mitesszerem van, kozmetikus nem tud ennyit kinyomkodni, én sem otthon. Van valami jó kis cucc, ami "kimarja" a pórusokból a szennyeződést?

Drogériás vackok nem érdekelnek.

2020. dec. 30. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Első lemosónak olajos lemosó, és heti párszor Bha hámlasztó. Paula's Choise vagy Cosrx BHA. Mikből áll a mostani rutinod?
2020. dec. 30. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Magister termékeket használok, epervíz lemosó vagy az szenes lemosó ha nincs sminkem aznap, grapefruittonik, tengervizes szérum (seven Seas of Antiage) vagy aknezia amphora szérum (sok kiütéses göböm van sajnos, ételintolerancia miatt) majd hidratáló krém. Este pluszban szemránc krém. Pakolást nem használok, és zsíros a bőröm. Sok mindentől kipattogtam, ezektől nem.

Bőrradírt nem használok. Tavalyi használtam Ilcsi AHA hámlasztást, eleinte kozmetikusnál, majd itthon, ahogy kell a kúrát, de nem vettem észre változást sajnos. Ezért gondolom, hogy már a gyógynövények nem segítenek, erősebb termék kell.

Egyébként köszönöm a választ :)

2020. dec. 30. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Én se hiszek a gyógynövényes termékekben. Kerülöm az alkoholt a termékekben, az illatanyagokat, a komedogén és irritáló összetevőket. Nekem is ezek az alap problémáim, mint neked.

Én este olajos lemosóval mosok arcot először, az olaj feloldja a pórusok belsejében a faggyút, és ahogy masszírozod vele az arcod kijönnek a miteszerek. Ezután vízbázisú lemosót használok, most a balea med tejes lemosóját, nagyon szép összetevőjű. Ezután heti 2x cosrx bha, ez zsírban oldódó hámlasztó, tehát a pórusokba bejut és ott tisztít. Ezután használok 10% Niacinamid+1%Cink szérumot. Eddig The Ordinaryt használtam, nagyon szerettem, most viszont a G&G-set próbálgatom, ez is ugyanolyan hatásos. A niacinamid szabályozza a faggyútermelést. (Ez a niacinamid mennyiség azonban néhány embernek túl sok, úgyhogy benne van a pakliban, hogy nem szeretné a bőröd.) A végén pedig Mixa Atopiance testápolót rakok az arcomra.

Reggel Balea meddel mosok arcot, utána pedig fényvédőzők. Ebből ezt használom. [link]

Tehát szerintem ez egy jó alap rutin lenne. Én használok még pluszba G&G aPAD-ot a pattanásaim és a tág pórusaim miatt, illetve meg retinolt és glikolsavat is.

Az AHA sav azért nem hatott neked, mert az csak a bőr felszínéről hozza le az elhalt hámsejteket, tehát nem megy le a pórusokba.

A fényvédő is fontos minden nap, főleg hámlasztás mellett.

Nézz rá a skinsmart YouTube csatornájára, nagyon hasznos.

#1 vagyok.

2020. dec. 30. 16:52
 4/6 anonim válasza:
12%
Nekem is miteszeres volt az arcom, leginkább az orrom, és emlékszem, hogy egy nagyon keresett kozmetikusnál voltam, aki azt válaszolta erre, hogy miteszer ellen fölösleges ilyen olyan pipere termékeket meg vizeket venni, amit te is említettél. Mivel hogy némelyiket még kézzel, fizikai erővel is nehéz eltüntetni.
2020. dec. 30. 17:12
 5/6 anonim válasza:
24%
Csak járj vele kozmetikushoz, hogy ő kezelje, meg kérj tőle tanácsot. Nagyon sokat spórolsz, és lesz is eredménye, a túlárazott semmire való termékeket pedig hagyd a francba. :D
2020. dec. 30. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Image
2021. jan. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!