Kimosható hajfesték?
Figyelt kérdés
Nos, jött az ötlet, hogy befestem a hajamat. Nagyon sötét barna a hajam, illetve nagyon dús. Szőkíteni nem szeretném ha nem muszáj, olvastam pár helyen, hogy vannak olyan hajfestékek, amelyek kijönnek 2-3 hajmosás után, viszont nem tudom, hogy megfogná-e a hajamat. Pinkre szeretném, kicsit kiszeretnék lépni a komfortzónámból.
Valami ilyesmi színt szeretnék elérni. [link]
2020. dec. 27. 14:58
1/1 anonim válasza:
Igen vannak szinezok amik 6-8 hajmosasig tartanak kb de az ezekhez vilagos hajszin kell amire felkened kulonben semmit nem er.Hidd el tudom mit beszelek :) Volt rozsaszin a hajam most epp lila,es szivesen segitek ebben a temaban ha van meg kerdesed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!