A pattanásokat hogyan lehet leszedni a fenekemről és a combomról?
Férfi vagyok egyébként, csak hátha vannak itt hölgyek is akik jobban értenek hozzá.
Piros pattanásokról van szó. Zuhanyzok minden nap, megmosom tusfürdővel is.
Normál testsúly, sportolok. Egészségesen eszem.
Valóban laktóz-érzékeny vagyok.
Nyárig nincs időm várni a napozásra.
Külföldön élek, szóval itt gondolom más márkák vannak.
Namost ez a lemosó ez egy sima cleanser legyen? Mint amit arcra kennek a vattapamaccsal?
:)
A Balea dm saját márka, Mixa is van nálunk a dm-ben, Rossmannban, Müllerben. A CeraVe gyógyszertári nálunk. A G&G magyar márka, de a The Ordinary-nál is van alternatíva, a deciem.com-ról könnyen elérhetőek.
Igen, a lemosó az, és amiket én írtam azokban nincs semmi irritáló összetevő. Persze a vattapamacs nem kell, úgy használd, mint ahogy a tusfürdőt használod. Aztán zuhanyzás után, száraz bőrre mehet a mixa testápoló. :D
Arra figyelj, hogy nem mindegy, hogy melyik lemosót vagy testápolót veszed.
Írtad, hogy sportolsz, én sportolás után is egyből lezuhanyoznék amint van rá lehetőségem, akkor is lemosóval. A Mixa elég csak estére. :)
A The Ordinary termékek pl kaphatók itt.
Abból mondjuk melyiket ajánlanád?
Esetleg ha küldök két itteni webshop-linket privátban az egyszerűbb lenne? Ott úgyis rá tudnál keresni a márkák/nevek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!