Ciki egy nőnek AZ őszülés haj 40 evesen ? ha nincs kedvem festeni
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 19:02
11/13 anonim válasza:
10-es Ez jó kifogás arra, hogy lusta és igénytelen.
12/13 anonim válasza:
Jól tud kinézni, de igazán akkor, ha tüsire nyírva hordod. Nekem az nagyon tetszik.
13/13 anonim válasza:
Nem ciki, egyáltalán, az őszülés természetes folyamat. Mindezek ellenére, mivel nő vagy és még fiatal készülj fel erős ellenállásra a környezeted illetően. Külföldön az utóbbi pár évben nagyon népszerű lett az ősz haj elfogadása, ami a nőket illeti. Támogató csoportokhoz (facebookon az Ezüstnő) érdemes csatlakozni, ha tényleg elhatározod magad ez irányban. Arra figyelj, hogy mindig legyen a hajad ápolt, frizurára vágott, és viselj egy kis sminket, fogaid, bőröd legyenek rendben. Megpróbálod és max. ha nem jön be, vagy nem tetszik az eredmény még dönthetsz másképp. Én támogatom és szeretem a természetességet, inkább az ősz mint a mostanság 40-50 es nők által hordott diszkontvörös hajszín. Néhány frizura ötlet ősz hajból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!