Hogy érhetném el azt a hatást, mintha vasalva lenne a hajam vasalás nélkül?😅😅
Figyelt kérdés
Egyáltalán lehetséges?😅😅2020. dec. 23. 08:30
1/13 anonim válasza:
Hajszaritoval fentrol lefele fesulve szaritsd meg.
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Egy kreatin pakolás hajmosás után.És utána egyenesen szárítod.Szép fényes egyenes lesz.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom működik-e, + elég macerásnak tűnik, de ahogy látod, a végeredmény megéri, ha sikerül. Ha kipróbálod, írd már le, hogy működik vagy sem, mert én is nagyon régóta keresem a megfelelő módszert.
(Eddig azért nem próbáltam ki, mert nem volt ennyi hullámcsattom, de ma fogok venni)
5/13 anonim válasza:
#1 első szépen leírja. Én is úgy csinálom és megszokták kérdezni, hogy vasalva van-e?
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!❤️❤️
#1, te előre hajolva csinálod, vagy simán? Vagy igazából mindegy?
2020. dec. 23. 21:03
7/13 anonim válasza:
Siman, nem kell elorehajolni. 3/4 ig szaritsd meg a hajad h mar csak kevesbe legyen vizes , aztan pedig fentrol fujatva fesulve szaritsd teljesen szarazra .
8/13 anonim válasza:
Keratinos hajkezelés. Utána nekem 3-4 hónapig egyenes, ha megszárítom.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. dec. 27. 13:32
10/13 A kérdező kommentje:
#1 technikája nagyon bevált, köszönöm!
Esetleg még valami tipp száraz haj ellen?😅😅
2021. jan. 17. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!