La roche posay mikró hámlasztó géljével mosom meg az arcom este, de a cosrx blackhead power beszereztem, lehet használni ezeket egy idötartalmban? Nyilván aznap a kettőt nem de a cosrx csak heti egyszer használnám.
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 01:35
1/2 A kérdező kommentje:
Sziasztok anyival egésziteném ki hogy ez az első komolyabb hámlasztom cosrx-es és pl az elején heti egyszer gondoltam csak amig megnem szokja a böröm, de mindenapi lemosonak a la roche posay mikró hámlasztó géljét használom, tehát más hámlasztó termékel nem lehet használni ezt? Addig álljak le valamelyikel? Vagy a kettő nem üti egymást és nem lesz sok? Elég tudatlan vagyok hámlasztás terén új ez még nekem így bocsi ha hülyeséget kérdezek :) aki ért hozzá kérem az adjon tanácsot.
2020. dec. 22. 01:38
2/2 anonim válasza:
Az nem szokott gondot okozni, ha a lemosóban is van egy kevés bha, utána mehet a cosrx. Nem találtam meg, hogy a lemosóban hány százalék szalicilsav van, viszont ha a ph nem savas, akkor valószínűleg elenyésző, és nem úgy hámlaszt, mint ahogy a cosrx.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!