Télen szoláriummal vagy barnítókrémmel érdemes barnulni?
Sajnos nyáron nem nagyon jutottam vízpartra stb.
Viszonylag fehér maradt a bőröm.
Mit érdemes ilyenkor decemberben csinálni?
Személyes véleményem az, hogy ilyenkor irtó nevetséges, ha valaki barnítókrémet használ vagy szoliba jár. Minek? Mindenki veszít a nyári színéből, és így teljesen természetellenes színed lesz, ha az általad felsoroltakkal élsz. Teljesen felesleges mind a szoli, mind az önbarnítókrém. De ha nevetség tárgyává szeretnél válni, aki nem képes az évszaknak megfelelően élni, akkor hajrá. Egyébként feltűnési viszketegségben is szenvedsz?
Inkább szedjél 2000 NE D-vitamint és egyél olyan ételeket, amikben D-vitamin található. Ezekkel sokkal többet érsz, minthogy most számodra a külső megjelenésed legyen a fontos, hogy nem vagy barna. Senki se olyan barna, mint nyáron.
Kedves 2-es!
Olyan szinten vagyok fehér, hogy világítok a sötétben.
Majd én eldöntöm mit akarok.
Ha nem tudsz értelmeset válaszolni, nem kell hogy írjál.
Kedves Kérdező.
Mindenki világít télen. Én meg fehérbőrű vagyok, és akkor mi van? Akkor egyél sok karotin tartalmú ételeket is pluszba, pl. sárga répa.
Csupán a saját véleményemet írtam le ezzel kapcsolatban, hogy mind a kettőt feleslegesnek tartom, hisz tudod létezik véleménynyilvánítási szabadság.
Akkor írd le, hogy mi értelmét látod annak, hogy télen, mikor mindenki fehér, barna legyél, károsítsd a bőrödet ilyenekkel? A szoli minden csak nem egészséges, sőt mesterséges. Az önbarnító meg minősíthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!