Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A képen látható lány haja "V...

A képen látható lány haja "V alakú"? Vagyis elől rövidebb és hátul hosszabb?

Figyelt kérdés

[link]

14/L vagyok .Egyenes hosszú hajam van ,szeretnék valami fazont adni neki.Nagyon megtetszett ez a haj ami a képen van.

2010. aug. 12. 19:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia. Ehez hasonló hajad nemigen lehet, mert a lányban van egy kis afro beütés, ami dob a haján egy csomót. Látszik a képen is, h szép dús afro haja van, ami ki lett egyenesítve. Elég nehéz lenne ezt a hatást elérned a te európai hajtípusoddal.
2010. aug. 13. 09:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ne írjál már ilyen hülyeséget. Lehet neked az a tipikus vékony szálú, lelapuló, "semmilyen" hajad van, de nem biztos, hogy a kérdezőnek is olyan. Vagy te nem láttál még szép, fényes, dús hajú magyar nőt?
2010. aug. 13. 12:00
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a képeket:)

20:23 -nak meg üzenem ,hogy vegyen be gy nyugtatót:D

2010. aug. 13. 12:36
 14/17 A kérdező kommentje:
*egy (tőlem 2 is lehet xD)
2010. aug. 13. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
09:01 mar bocs de ebben a csajban semmi afro beutes nincs.max latinos a csaj, de semmikepp nem afro
2010. aug. 13. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy a csaj afro, hanem a haja "afro" típus... És nem azt mondtam, hogy a kérdezőnek biztos alig van haja, hanem h gondolom neki európai típus, ami ennél jóval simább, nem lesz ugyanolyan hatása, akármilyen dús haja van. :) Egyébként nekem is sok és dús hajam van ;)
2010. aug. 14. 05:17
 17/17 Brigsz válasza:
[link] Szerintem ez V vágású haj...Én is ilyet szeretnék... <3
2013. júl. 1. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!