Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mások is elhagyják magukat...

Mások is elhagyják magukat most hogy nem lehet menni sehova kevesebbet mostok hajat kevesebbet tusoltok kevesbe öltöztök csinosan ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Én már a fenekemet sem törlöm egy ideje.
2020. dec. 18. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem mondanám, hogy jobban elhagyom magam, bár egyedül az öltözködéssel most jobban spórolok, főleg ami a zoknit illeti, mivel kevesebbet megyek el itthonról, azt is rövidebb időkre, ezért minimum 2-3 naponta cserélek csak zoknit, mivel itthon mindig anélkül vagyok, így nincs rajtam egész nap.

A napi fürdést és két fogmosást sosem hagyom ki, de a heti kb. kettő hajmosást és borotválkozást sem.

2020. dec. 18. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Semmi nem változott az életemben
2020. dec. 18. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ezzel mindenki így van, aki drasztikusan kevesebbet érintkezik emberekkel, mint korábban.
2020. dec. 18. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:

"Én már a fenekemet sem törlöm egy ideje."

:DDD

2020. dec. 18. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

Hát én bevallom, hogy a hajmosásom kitolódik sokszor egy-másfél hétre is, mert mindig össze van fogva és az itthoni ruháimat is rongyosra hordtam már, szinte csak azokat kell kimosnom meg az alsóneműket, zoknikat :D

Jelenleg munkanélküli vagyok (pedig mindenhova leadtam a jelentkezésem a környéken és fiatal is vagyok még vicc 🤷‍♀️) szóval egész nap itthon vagyok és az itthoni teendőket végzem, így a rendszer szinte nulla az életemben jelenleg. Smink cuccaimat is csak tisztogatom, meg rendezgetem, de használni nem szoktam, azt se tudom lassan már, hogy milyen érzés lehet normális életet élni, mint régen.

2020. dec. 18. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Rám ez abszolút igaz 😂
2020. dec. 18. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Fú, azt hittem, egyedül vagyok ezzel, de én is totálisan elhagytam magam. Home officeban dolgozom, a legtöbbször egész nap pizsamában vagyok...Ruhákat nem nagyon veszek, mert nincs hova elmenni, jelenleg a legcsövesebbeket hordom, ha csak épp leugrom a boltba. :D Sminkelni sosem sminkelek, maszkban úgysem látszik az arcom. Ja, és a hajam pont holnap lesz 2 hetes, úgyhogy szerintem most már megmosom. :D
2020. dec. 18. 23:19
 9/12 Noren1989 ***** válasza:
Nekem így is bejàrós volt a meló, szóval azt mondanàm, h nem...de pl csak múlt héten jutottam el fodràszhoz. Kb úgy néztem ki, mint Tom Hanks a Szàmkivetettben.
2020. dec. 19. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:
43%

Én meg arra kaptam rá, hogy ahogy hazaérek komplett letusolok, hajat mosok, akárhol is voltam. Nem tudom, mennyit segít, de tavasz óta így csinálom.

Szerencsémre munkám van, így egy-egy hétnél többet sosem vagyok egyhuzamban otthon, és ugye akkor is járni kell bevásárolni.

2020. dec. 19. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!