Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért kell furdeni es miert...

Miért kell furdeni es miert naponta ? Miert nem 2hetente ? ezt vajon mindenki betartja vagy csak mondja ti havi hányszor tusoltok furdotok?

Figyelt kérdés

2020. dec. 17. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem maga a kérdező pontozgat le, ez valami bűzfétises troll lehet, mostanában elszaporodtak a "mi lesz ha nem fürdök 1 hónapig" és ehhez hasonló kérdések és szerintem ez is ő
2020. dec. 17. 17:59
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
mondjuk egeszseges ember altalaban naponta szarik, azert azutan mosatlan seggel maradni napokig eleg gaz.
2020. dec. 17. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudnék úgy elindulni itthonról hogyne zuhanyoznék le. Nyáron akár napi négyszer is letusolok, edzés után is alap, akár itthon tornáztam, akár a teremben voltam.

Nagyon-nagyon ritkán kummantom el hétvégén ha mindkét nap itthon vagyok, és a kedvem is rossz, de egy k*rvamosdást még akkor is tolok, nem jó érzés koszosnak lenni.

2020. dec. 17. 20:23
 14/18 anonim válasza:
86%
Még a hónaljgomba a "kisebb" probléma. Fúj, 2 hét alatt milyen állapotok lehetnek a nemiszervek környékén(akár férfi, akár nő)
2020. dec. 17. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Haver, én 5 méteres körzetedből rohannék ezt tudva, őszintén megmondva, hát, nem lennék a családod, munkatársaid helyében.

Már nem a középkorban vagyunk, mikor a folyóban fürödtek legjobb esetben 2-3 hetente az emberek.

2020. dec. 18. 04:16
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Én általánosan napi 1x fürdök. De ha mondjunk egy nap 2 helyre el kell mennem, mind a 2 hely elott lefürdök. Szóval akár hova kimozdulok nálam az alap, hogy már állok is a zuhanyzóba.
2020. dec. 18. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Igazából ha azt vesszük, az emberek évezredkig megvoltak napi fürdés nélkül. Meg ma is megvannak sokan. Szóval kelleni nem kell. De nekem kényelmes minden nap fürdeni, tisztán ágyba bújni. Néha ha nem megyek sehova egész nap akkor max 1 napot kihagyok, de mióta barátommal élek, azóta nem nagyon volt ilyen. Nekem rossz érzés fürdés nélkül aludni.
2020. dec. 19. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
2020. dec. 20. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!