Szőke hajból lehet vöröset csinálni? Befogja a festék?
Figyelt kérdés
Sötétszőke az eredeti hajszínem. Ha befestem rézvörösre vagy akár sötétebb vörösre (vörösesbarna) akkor befogja a sötétszőke hajat a vörös hajfesték? (Először fodrász csinálná).2020. dec. 15. 17:53
11/15 anonim válasza:
De miért állsz neki saját magad otthon, ha nem megy? Nem félsz elrontod? Nem úgy sikerül?
12/15 A kérdező kommentje:
Még csak tervezgetek. Idén már tuti nem lesz befestve, majd csak jövőre, de előre szerettem volna tudni, hogy mire számítsak. Addig még vacilálok, valószínűbb, hogy fodrász lesz belőle.
2020. dec. 16. 22:44
13/15 anonim válasza:
A hennás vagyok.
Nagyon kicsit kopik, de ha olyan 3 havonta újrafested (akár az egészet is) akkor megerősítheted. Mint mondtam, nem roncsolja a hajat (semennyire) tehát nem probléma a rendszeres használata akár a teljes hajhosszodon sem. És valóban természetes színe lesz tőle!!
14/15 A kérdező kommentje:
13-as, láttam hennás vöröshajról képeket, tényleg gyönyörű. Köszi a tanácsot! :)
2020. dec. 17. 17:56
15/15 anonim válasza:
Én is a hennára szavazok. A vegyi festék eléggé kopott,nem tudtam csak tőfestést csinálni,féltem,hogy tönkreteszi a hajam. A henna nekem nem kopik (de attól is függ, hogy milyen minőségű). Az elején többször festettem teljes hosszon míg meg nem lett a kívánt szín,azóta csak tőfestek kb. másfél-kéthavonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!