Par mososasig szeretnek szokiteni a hajamon spray vagy festeket ajanlod? Es melyik marka? Vagy milyen tapasztalat volt vele?
A szoken kivul kb barmelyik szinu par mosasig tarto hajszinezo mukodik, foleg, ha vilagos a hajad, mert akkor befogja. Ha sotet a hajad, akkor a pirosas, lilas arnyalatok fogjak be inkabb, a vilagosabbak nem annyira.
Leteznek ugye szoke hajfestekek, es ugyan nem vagyok fodrasz, de azok leginkabb mar a kiszokitett, vagy alapbol szoke hajra vannak, a kulonbozo arnyalatok miatt. De ha barna a hajad, es ramesz egy szoke hajfestekkel, nem fog tortenni semmi.
"De ha barna a hajad, es ramesz egy szoke hajfestekkel, nem fog tortenni semmi."
De, történik, világosít. A sötétbarna hajamat így szőkítem.
Kérdező, ha tudsz angolul, a szőkítés és a fehérítés/hipózás ugyanaz a szó: bleach. A szőkét nem ráfested a hajadra, hanem a színt szeded ki. Ahogy ha a pólódra csöpög véletlen a hipó, nem tudod kimosni, és mosás után nem jön vissza a szín, mert kiszívta a színt.
7 vagyis az alap szinedet mar nem kaptad vissza?
Pedig elt egy kep a fejemben meg lattam egy tavoli ismerosnek h volt szoke haja es otthon csinalta ennyit mindott meg rreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!