Mivel szőrtelenítsek ott alul?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Borotvával már probálkoztam, de nem nagyon jött be. Alapjába érzékeny a bőröm a borotvára, "kiüti" a lábam. Gyantát még nem probáltam ott, de amiket vettem mindegyikre az volt ráírva intim részeken nem alkalmazható... Szóval mivel mással probálkozhatok? Ami fájdalom mentes.2020. dec. 13. 13:27
1/8 anonim válasza:
Csak a borotva fájdalommentes. A többi megoldás a szőr kitépésén alapul. A szőrtelenítő krém nem használható arra a területre.
3/8 anonim válasza:
Van intimgyanta is. Vagy epilátor. Első pár alkalommal sírsz majd a fájdalomtól, de megszokod és szépen ki is kopik majd idővel
4/8 anonim válasza:
Olló.
Ugyan nem tűnik el, de rövidre lehet vágni. Csak óvatosan!
5/8 anonim válasza:
A borotvának két értelmes alternatívája van: gyantázás kozmetikus által és az IPL gép.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, segítséget.
2020. dec. 16. 21:30
7/8 anonim válasza:
Ha ennyire macerás, nem gondolkoztál el azon, hogy esetleg meghagyd?
Sokkal fontosabb, hogy tiszta és ápolt legyen, mint tükörsima, de szagos.
8/8 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy nem lehet leírni, hogy PINA! Csúcs, hogy pletykáltok egymásról meg rosszindulatúak vagytok egymással, de szemérmeskedtek. Gusztustalan!
Amúgy meg tusfürdőzd meg aztán borotváld le és a végén kend be nyugtatós krémmel, vagy férfi borotválkozás utánival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!