Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhosszabbítás. Ti elmennétek...

Hajhosszabbítás. Ti elmennétek egy ilyen hajhosszabbításra?

Figyelt kérdés
Van egy lány akinek nincs fodrász képzettsége, de gyakorlata viszont van. Hosszabbított már hajat sokszor. Szerintetek az sokat nyom a lattban, hogy nincs meg a végzettsége, vagy inkább az a fontos, hogy van gyakorlata a témában?
2010. aug. 12. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem tetetnék, hogy a kérdésedre írjak:)

Néném csináltatta már varrással, csomózással,ragasztással is,de tönkre megy a haj amikor nő le nagyon csúnya, és sok macera van vele.

Inkább legyen egészséges a haj. De mivel nem rövid így sem, nem kellene:)

2010. aug. 26. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A hajhosszabítás nem számít szakmának Mo-on ha jól tudom. Csak egy szolgáltatás, és nem tartozik a fodrász munkakörbe. Mivel Magyarorzságon csak pár éve van ilyen, ezért nincs leszabájozva. Csak akkor illegális ha az illetőnek nincs vállalkozói engedélye, de hogy most nyomtatott-e neki egy magát "szakembernek" tituláló hozzáértő személy oklevelet (ami semmit nem bizonyít) az édesmindegy. És sztem nincs ilyen OKJ-ban szereplő szakma hogy hajhosszabító. Egyedül az számít hogy meg tudja-e csinálni. Én ismerek olyat aki csinál ilyet feketén és szerintem semmi baj nincs vele.
2010. aug. 26. 20:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Ez egy nagyon hasznos válasz volt! :)

2010. szept. 3. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!