A hajszínezőre lehet tartós hajfestéket kenni?
Figyelt kérdés
Rézvörösre festettem a hajam a Palette instant color nevű hajszínezővel pár napja(6-8hajmosásig tart a csomagolás alapján, én még nem mostam meg a hajamat mióta befestettem). Csak kíváncsi voltam milyen lesz de nagyon megtetszett, szeretném befesteni tartósra. Az eredeti hajszínem szőke. Vettem is már festéket. Melyik a jobb ha megvárom míg, kijön a hajszínező, vagy lehet rákenni a tartósat egyből?2020. dec. 12. 06:20
1/1 anonim válasza:
Rákenheted nyugodtan a tartós festéket, a hajszínező amúgy sem fog sosem maradéktalanul kikopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!