Müllerben szokott karácsony előtt nagyobb kedvezmény lenni parfümökre?
Figyelt kérdés
Ilyen nagyobb márkák parfümjeire gondolok, pl. Armani, Yves Saint Lauren ilyenek. Ma 20% van az illatokra kuponnal és azért kérdezem, hogy érdemes-e nagyobb kedvezményre várni.2020. dec. 11. 11:31
11/20 anonim válasza:
Ja, ha elégedett vagy a 15-17 ezres kamuval, nyugodtan vásárolj a Notinoról! :D
12/20 anonim válasza:
Arenaban van Notino, biztos majd ott a plazaban aruljak a full luxus boltban a kamu parfumoket 😂😂 raadasul tobb tucat masik orszagban is jelen vannak. Mar reg lecsuktak volna oket, ha kamu parfumoket arulnanak
13/20 anonim válasza:
Ahaaa. Akkor az hogy lehet, hogy amit Notinoról vásároltam parfümöt, annak az illata 1 órán belül nem érződött, míg a Douglasban csuklómra fújt teszternek még a nap végén is éreztem az illatát? :)
Nyilván nem mind kamu, amit árulnak, de a jó része az.
14/20 anonim válasza:
Ketlem hogy lenne olyan parfum, ami 1 orat bir...meg a legolcsobb hamisitvany is tovabb tart...ezek utan meg mar egy szavadat nem hiszem.
16/20 anonim válasza:
A Notino nem kamu... De ha az ember kamunak akar hinni valamit, akkor annak is fogja. Müllerben voltam egy ideig promóter, oda is rendszeresen hozták vissza a nálunk vásárolt parfümöket, hogy hamisak. Persze, mert egy Müllernek vagy egy Notinonak majd pont megéri kockáztatni a bezárást a hamisítványokkal. A Notinonak rendes boltja is van, meg reklámozzák magukat a tévében. Ha bármi is kamu lenne, simán elkapná őket a NAV. Ha egy random ellenőrzést tartanak (évi egyszer-kétszer szoktak), és egy hamis cucc is van a raktárban vagy a polcon, akkor csukják az egész boltot.
17/20 A kérdező kommentje:
#13 Müllerben volt, hogy kipróbáltam egy parfümöt és félóra múlva alig éreztem, ugyanazt egyik barátnőm is próbálta és rajta órákon át érződött. Ez függ attól is, hogy azzal a parfümmel hogy működik a kémia.
2020. dec. 14. 22:21
18/20 anonim válasza:
Igen, #13 az a tipikus magyar, aki egesz eleteben a kis lakotelepi lakasaban elt, fingja nincs a vilag dolgairol, es ha mar valami olcso, az rogton kinai es hamisitott. Tipikus kismagyar mentalitas.
19/20 A kérdező kommentje:
Ma megjött a Notino-ról a parfüm és teljesen megvagyok vele elégedve, gyorsan szállítottak és eredeti.:)
2020. dec. 15. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!