Miért nem marad göndör a hajam, és mit tudnék kezdeni vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egyenes hajam van, ha megfésülöm, akkor nagyjából olyan, mintha kivasalnám. Az évek során már többször is, több barátnőm és fodrász is próbálta begöndöríteni, de mire egyik oldalról a másikra átjutottak, már ki is dobta a göndörített rész a hullámokat. Nagyon tetszik a hullámos, göndör haj, én is ilyet szeretnék, csak a hajam nem alkalmas rá. Valaki tudna esetleg segíteni, hogy mit lehetne csinálni, hogy benne maradjon? Köszönöm szépen!
2020. dec. 10. 11:03
1/5 anonim válasza:
az én hajam is ilyen, a dajer egész jól benne marad
2/5 anonim válasza:
Az én hajam is épp ilyen. Sokáig volt dauerolva, az elég jól megtartotta benne a hullámot. Illetve az én fodrászom úgy szokta csinálni, hogy csavarón hagyja kihűlni a hajamat, tehát beszárítja hullámosra, és utána feltekeri megfelelő átmérőjű csavaróra, amíg az egészet be nem fejezi. Csak akkor bontja le és fésüli ki, amikor már az egész fejemen kész van.
3/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló hajam van. Hajcsavaró, hajsütő meg ilyesmi esélytelen, 1 óra alatt kimegy belőle a hullám és nyílegyenes lesz. Egy darabig én is daueroltattam, mint az előző válaszolók, mert azt mondták nekem, hogy az tartósan benne marad a hajban, de nekem sajnos az se marad benne 1 hónapnál tovább. Több fodrásznál is csináltattam dauert, és nem hiszem, hogy mindegyik egyszerűen csak bénán csinálta.
4/5 anonim válasza:
#3 én is ismerek ilyen lányt, sajnos van ilyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!