Milyen hajvasalót vegyek magamnak?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és elég rendesen töredezett a hajam, és szeretnék egy hajvasalót, ami tényleg jó és nem károsítja annyira a hajamat.2008. nov. 30. 19:30
1/11 anonim válasza:
hát..sztem olyan hajvasaló nincs ami nem károsítja a hajad.Én a Remington hajvasalót ajánlom, mert az tényleg gyorsan felmelegedik, és nagyon szépen kilehet vele húzni a hajad.és kerámia lapos legyen!De mellé midneképp használj valami hajápoló krémet pl sunsilknak is vannak ilyen termékei.
2/11 anonim válasza:
Én is a Remingtont javaslom, garantáltan tart 5-6 napig, persze ha nem ázol meg és gyorsan fürdesz. De ha már most ilyen gyatra állapotban van a hajad, nem biztos hogy vasalnod kéne. Vágasd le a töröttet, utána pedig mindig hővédővel vasalj, és lehetőleg ritkán.
3/11 anonim válasza:
Nekem Belissima Imetec van amit Hajas László reklámoz. Kerámia és jade kristály bevonatú lapokkal. És tökéletesen kiegyenesíti a hajam. Digitális kijelzős, 200 fokig lehet felmelegíteni. 1 éve használom, majdnem minden nap 200 fokon és egyáltalán nem tört le a hajam. ezt bizonyítja az is, hogy 1 éve vállig érő hajam volt, most meg hátközépig ér. Csak aajánlani tudom!
4/11 anonim válasza:
Az előttem szólóhoz teljes mértékben csatlakozni kívánok. Pontosan ilyen hajvasalóm van, minden nap használom és abszolut nem törik tőle! :)
5/11 A kérdező kommentje:
és az imetecből melyik a jobb, mert ha jól tudom 2 féle van:)
2008. dec. 1. 21:05
6/11 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő jó! Nekem olyan van ami csak simít, zöld a simítólap és oldalt van 3 gomb. Most reklámoznak egy másikat ami göndörít is és az 200 foknál is jobban felmelegszik. Biztosan jó az is!
7/11 anonim válasza:
Szija, én ma vettem egy Remington S9950-et (Shine therapy) és valóban vitaminos, mikor melegszik érezni lehet az avokádó illatot és 2 perc alatt kitudom vele húzni a hajam tökéletesre. Nem véletlenül Remington;) és 13.590 ft volt úgy h a Remington webshopban megrendeltem és még ma elmentem érte:) sőt, Remington bögrét is kaptam mellé ajcsiba ^^
8/11 anonim válasza:
Eggyértelmő hogy Rowente lehet a hőfokot álítani,dús,töredezett hajra...Igaz hogy 7000-8000 de 6 évig nem mkell újat venned,csak veszel hozzá a DM-be egy hajspray-t hajvasasláshoz és kész is!
9/11 anonim válasza:
Nekem Babyliss van, Ördög Nóra ajánlásával. Olyat semmiképpen ne vegyél! :D Jövőhéten fogok újat venni, vagy remingtont vagy ilyen belissimát amit az előzőekben leírtak.
10/11 anonim válasza:
Akiknek dús hajuk van mit tegyenek? Hamar göndörödik az enyém nekem Bosch van! rendesen töri a hajam..leszeretném váltani szerintem én is hasonlót veszek mint amit előttem írtak! A dús hajat is 2 perc alatt kivasalja vagy bő fél óra az is? Megmaradna nekem az egyenes haj vagy ugyan úgy begöndörödne mint bármelyik hajvasinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!