Ha száraz a bőrom, az azt jelenti, hogy nem elég hidratált?
Vagy a hidratáltsåg a bőr feszességét befolyásolja?
Szeretnék egy sima egyszerú arclemosót venni és utåna valami krémet, hogy ne száradjon ki a bőröm, erre hidratáló krėm kėne, vagy micsoda? Elėg sok vizet iszok, ugyhogy azzal nem hiszem, hogy baj lenne.
Nem rég voltam a yves rocherben és ott csináltak bőrdiagnosztikát, és ajånlottak is krémet. Eleve ugy mentem be, hogy szeretnek venni egy sima egyszeru borsemleges arctisztitot, es annyi. De utana ugy jottem ki, hogy rameroltettek egy zsirosabb borre valo tisztitot, meg az utana valo kremet mar meggyoztem oket, h nem kell az is zsiros borre, az mar legyen sima. Mėg így is száraz maradt használat után a bőröm.
Amúgy az arcbőröm úgy átlagos, ilyesmi használatakor kiszárad, ha olajosat eszek, akkor meg kicsit zsiros lesz, de amúgy jó.
Mit kéne vennem minden napos használatra? Ja, és fontos lenne az is, hogy vegán legyen
Bocsi, ha kicsit összeszedetlenre sikerült, csak már fåradt vagyok(holnapig tuti elfelejtenem, hogy kiirjam ezt a kerdest), meg tabletrol irok
Plusz, tudom, nem valoszinu, h vaaki, aki tenyleg ert is hozza, az fogja megtalalni a kerdesem, de szivesen olvasnek tippeket, tapasztalatokat. Sokat segitenenek
Igen, a száraz bőr azt jelenti hogy dehidratált. Főleg most, ebben a hideg időszakban.
Kombinált bőrtípusod lehet. Van ahol szárazz és érzékenyebb, és van ahol zsírosabb. Vagy épp függ az étkezésedtől.
Mindenképp egy könnyű artisztító kellene,ami olaj mentes. És utána egy könnyű hidratáló. Lehet érdemes lenne éjszakai krémet is használnod, ha nem elég a nappali. Most sokan dícsérik a Cerave termékeit. Esetleg nézz utána a termékeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!