Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hallottatok már olyat hogy ha...

Hallottatok már olyat hogy ha valakit hirtelen nagy sokk, trauma. ért hogy akkor egyből megőszült?

Figyelt kérdés
Én nemrég hallottam egy ilyen esetet de ez számomra kicsit hihetetlen.
2010. aug. 12. 01:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyet...:/
2010. aug. 12. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is hallottam, hogy a koncentrációs táborokban a zsidókkal csináltak ilyen kísérleteket. Kiállították őket a falhoz, hogy azt higgyék, le fogják lőni őket, el is sütötték a fegyvert, és sokan közülük másnapra megőszültek.
2010. aug. 12. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
macskákon is teszteltek ilyet, egy pszichopata s*ggfej mesélte, hogy egyszer egy pici macskát betettek egy nagy befőttesüvegbe, és a vonat alá tették de ugy hogy elférjen alatta, és ne üsse el.... elment a vonat, a macska meg kifehéredett... NEm tudom hoyg vlaoban megcsinálták-e, ne vonjátok kétségbe amit mondtam én is csak hallottam... és undorítonak is találom csak ide illett.
2010. aug. 12. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:

IGEN

a haj stressz, trauma hatására képes! (legalábbis ezt tanultuk)

2010. aug. 12. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Hallottam már ilyet.

Egy motorbalesetben pl egy srác meghalt, és amikor levették róla a sisakot, tiszta ősz haja volt.

2010. aug. 12. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!