Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nagyon göndör hajam van,...

Ha nagyon göndör hajam van, ebben az esetben lehet ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Vasárnap este megmostam a hajam, és sajnos két év után először kivasaltam ,nagyon magas hőfokon... Életem legnagyobb hibája volt. Tegnap már hullámos volt, de mivel nem tettem rá hajhabot össze vissza szöszösödött. Ma már afro göndör és nagyon szöszös, csúnya. Most mossam meg újra vagy mit csináljak? Sokan mondják, hogy a göndör hajat heti 1x kell mosni... Ha most megmosnám, tennék megint rá sampont, balzsamot, pakolást, olajat mint vasárnap, és hajhabot is, akkor nagyon elrontanám a hajam? Fénytelen lenne, könnyebben zsírosodna? Általában heti 1x szoktam mosni :(
2020. dec. 8. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mélykezelést tegyél rá, de ha megégett, sokmindent nem lehet vele kezdeni
2020. dec. 8. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem égett meg, hővédőt használtam, csak ugye hajhab nélkül szöszös a hajam, de nem tudom árt e neki ha megmosom
2020. dec. 8. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogy art neki ha megmosod 😅 nekem is gondor
2020. dec. 8. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer az életben megmosod kétszer egy héten attól nem fog tönkremenni.
2020. dec. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!