Női bajusz eltávolítására, milyen módszerek ajánlatosak?
Nekem nem nagyon erős a szőr és nem is sötét de a sok kis halvány szőr látszik ha éppen közelebbről kommunikálok valakivel.
Láttam interneten házi praktikákat pl méz, zabkása és citromlé.
Ezek mennyire hatásosak tapasztalata van-e valakinek?
Vagy tud e valaki ajánlani olcsóbb lézeres szőrtelenítő gépet de akkor ami jó is esetleg nem csak a bajuszra, hanem más szőrtelenítéshez is.
Kozmetikushoz járni nincs időm így az kilőve.
Én házilag a pár szál erőset kihúzom szemöldök csipesszel. A finom pihéket szemöldök borotvával szedem le.
De néha gyantáztatom, és használtam már krémet is.
AVON bajusz leszedő krémje. Asszem 1000 Ft-ba kerül, egész hatékony. 5-10 percre kell felkenni, vastagon, száraz bőrre, majd vizes vattával ledörzsölni.
Mióta ezt használom, kicsit talán gyengült a bajszom, meg eleinte 2 hetente "muszáj" volt, most 1-2 havonta használom, mert ennyi idő, mire újra zavaró méretűre nő.
nekem a gyantától csak jó ragacsos lett mindenem, és meg is égettem vele magam.
a krém mûködik, de ki tudja mi van benne amitõl csak úgy kihullik a szõr...🤔
Így marad a borotva és a szemöldök csipesz. van olyan rész ami olyan finom, hogy csipesszel már nem fogod meg. furán hangzik tudom, de a borotválás bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!