Miért nem válik be a kérastase a hajamra, amire már több mint 60 ezret elköltöttem?
Talán az a baja hogy minden szart rákensz
Belülről táplálod? Egészséges életmód vitaminok?
Én nem feltétenül adnék azok véleményére akik eladják. Nem úgy értem hogy nem jó szakemberek hanem úgy, hogy nekik az áll érdekükben hogy eladják a terméket. Ezért akkor is dicsérni fogják ha fogalmuk sincs róla hogy hat vagy sem. Örülnek hogy egy rakás pénzt otthagysz.
Most megnéztem az említett hajnövesztő maszkot konkrétan és nem láttam benne olajat ami segítene a hajad növekedésében. Szerintem ennél van olcsóbban is jó. Hajnövekedésre ajánlom még az olajos pakolást pl kókusz vagy ricinus olajjal. Fillérekből megvan.
Szerintem is túl sok a hajnak ha egymás után kensz rá balzsamot és pakolást. Van egy olyan érzésem hogy csak azért írják így higy megvedd atermékeket. Ez olyan mint amikor a veboldalakon azt írják hogy a sampon után haszn@ld a hozzá tartozó balzsamot. Nem szabad bedőlni a marketing fogásoknak. Én amúgyis ritkán balzsamozok. Nem azt mondom hogy ne tedd, csak felesleges ennyi mindet egyszerre. Ha pedig nem válik be egy termék ne félj lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!