Milyen fényvédők vannak?
Leginkább az volna a kérdésem, hogy csak krém fényvédők vannak? Nincs ilyen vizesebb állagú, ami kevésbé zsíros? Most a fényvédő ugyan az mint a naptej? Újra kell kenni?
A drogériákban csak ilyen kisebb tubusú arcra való naptejet találtam. De ugyan olyan zsíros mint a naptej. Az én arcbőröm is inkább zsíros típusú, ezért szeretnék vízesebb állagút.
Van olyan, aminek nem az a tipikus naptej állaga van, hanem kevésbé zsíros, sima arckrém jellegű. Gyógyszertárban is lehet kapni egész jókat, de ha a rendelés sem akadály, akkor meg nagy a választék.
Krémmánián érdemes nézelődni, de ha leírod, hogy milyen árkategóriában gondolkodsz és jó-e a rendelős, akkor itt is tudunk ajánlani párat.
szia. drogériából amit nagyon ajánlanék, az ez a fényvédő, nincs benne se alkohol, se illatanyag:
ezt a kasszánál lehet kapni a kis forgós állványon, de így a téli időszakban nem mindenhol van már.
sokak (köztük én is) nagyon szeretik, de nevetségesen olcsó, ha nem válik be se buksz sokat. tejes állagú, nem matt, de az én zsíros/kombi bőrömön is csak természetes fénye van, nem zsíros.
Van ebből a nagy kiszerelés, ugyan így néz ki (ezt lehet kapni a legtöbb dm-ben télen is), illetve van a krém változat is, ami már kicsit sűrűbb állag, szóval csak mint alternatívát mondom:
Zsíros bőrre szerintem ez a legjobb:
Ne tévesszen meg a kids megnevezése, igazából azért ajánlják nekik, mert ez a legkönnyedebb állagú. Zsíros bőrömre a legjobb fényvédő amit eddig használtam!
Elsőre borsosnak tűnhet az ára, de mivel hab állagú, így iszonyatosan sokáig elég, én az enyémet fél éve használom és még mindig megvan a fele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!