Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális dolog ez? Mi a...

Normális dolog ez? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A hajamat 3 naponta mosom head and shoulders samponnal és használok rá gliss kur hajsprét is. De tegyük fel, megmosom vasárnap este akkor szerda este már nagyon zsíros. És korpás. De tényleg így nagyon. Plusz a hajam tetején meg oldalán kicsi hajszálak állnak ki ezek mik lehetnek??
2020. dec. 4. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom, attól is zsírosodhat a hajad, ha nem rendesen mosod ki belőle a sampont, balzsamot, bármit amit használsz🤷‍♀️
2020. dec. 4. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

A head and shoulders olyan sampon, amivel kb minden nap kell mosnod. Rá is van írva, hogy "akár mindennapi használatra". Ez a samponoknál azt jelenti, hogy kell is mindennap használnod. Tudom, borzasztó.

Próbálj ki másik sampont.

Nekem is ez volt, amint másik sampont kezdtem használni, meglepő módon elég lett egyszer mosni egy héten

2020. dec. 4. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Válts sampont, a Revlonnak vannak jó termékei. Egyébként a szerda este még tűrhető zsírosság szempontjából, a korpa ami nagyobb baj lehet. A kiálló hajak baba hajak.
2020. dec. 4. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Borsemleges ph-ju legyen a sampon.

1-2 hetente moss hajat.

Korpa: minden fesulkodes frissen mososzaopannal mosott fesuvel tortenjen. Egy ido utan magatol elmulik,ha jo az etrended es sportolsz.

2020. dec. 5. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Illetve én még teafa olajat tudok ajánlani a korpára. Csepegtess egy keveset a samponodba! Nálam bevált, pedig nagyon korpás voltam régen. :)
2020. dec. 5. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom higy tudtad-e de több koroásodás elleni szer létezik. Valószínű hogy neked nem az kell ami a H&S-ben van. Próbálj ki egy másikat. Semmi baj sincs a heti két hajmosással. Nagyon kevés ember van akinek hetente elég.
2020. dec. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!