Hogy csináljam meg ilyen hullámosra a hajam (hogy az egész, . A töve is hullámos legyen?
Ha úgy csinálom hogy hajhabbal bekenem, befonomés teszek rá hajlakkot kb hány fonatot kellene csinálnom? Hajcsavaróval ilyen hosszú hajat (lapockám aljáig ér) meg lehet csinálni?
hát nekem be volt fonva egyszer, akkor ilyen lett pont. nem kell ehhez dauer.
este hajmosás után vizesen fonták be a hajam sokfelé...nem tudom már pontosan mennyi volt, úgy száradt meg, reggel kibontottam és 4-5 napig ilyen volt. Nem kellett rá semmiféle szer.
hajcsavarótól nem ilyen lesz.
10nél biztos több mert az alsókat és felsőket is be kell fonni...szerintem kb 20-30.
ha kb 2cm széles egy fonat szerintem akkor lesz ilyesmi:)
és ahogy már mondták előttem ha vizesen fonod be sokáig megmarad:)
megcsináltam 8 fonat lett..sztem elég, mert vékony szálú a hajam, ha többet csináltam vna sztem már olyan bárányos lenne xD
remélem jó lesz..holnap kiderül :D...amúgy unokatesóm esküvőjére tesztelek hajakat, ha nem lesz jó akk majd több fonatot csinálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!