Hogyan lehetne ilyet hajat csinálni?
Ez lenne a cél: [link]
A "gond" a tetejével van, nekem ugyanis úgymond tüsi hajam van. Normál esetben felül kb. 2 centisre szoktuk itthon lenyírni, oldalt egy kis fade-del. De meg szeretném úgy csinálni ahogy a képen van, hogy így "lefésülve" legyen, és akkor kicsit hosszabbra meg lehetne hagyni mint 2 centi.
Megnéztem sok videót az ún. crop haircut-ról, az hasonlít erre, de az a baj hogy egy olyat sem találtam ami valami praktikát mutatna a haj lefésülésére, vagy nem tudom mi lenne a helyes kifejezés.
Ötletek?
Esetleg hajlakk vagy zselé segíthet szerintem, fújsz/raksz kicsit a hajadra és lefele fésülöd. Persze nem annyit, hogy az a tipikus zselézett hatása legyen, csak annyit, hogy tartsa.
Vagy esetleh megpróbálhatod így szárítani már eleve, mosás után szárítsd meg, miközben folyamatosan lefele fésülöd szerintem az is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!