Mit ajánlotok zsíros fejbőrre?
Figyelt kérdés
Szóval fiú vok így kevésbé vok otthon a témában :D de ha meg vakarom a fejbőrőm, akkor a körmöm alá vmi fehér koszos szutyok kerül XD és nem igen vágom mi ez?! Faggyú lehet gondolom, mert az arcom is eléggé zsíros, de tudtuk rá vmi speckó, könnyenbeszerezhető sampont vagy nem tudom.2010. aug. 11. 19:51
1/3 anonim válasza:
Én a baba sampont ajánlom jhonsons, gabi.. Fodrászom azt mondta használjam azt. Mert nincs olyan káros cucc mint a mostani samponokban.. és sokkal jobba lett a hajam is. De ha ezt gáznak találod akkor gyógysampon bortorján nem olcsó 765ft és picike, kén sampon, médea,. Arcodra meg kén szappant használj sokkal jobb lesz:)17L
2/3 anonim válasza:
kamillas Johnson's baby-vel mossad vagy buzassal nekem 1 het utan kezd bezsirosodni egyszer 2 hetig birta hajam, es egyaltalan nem volt budos :)...
remelem nalad is bevallik :D
3/3 anonim válasza:
Szia.:D szóval.. egyrészt azért zsírosodik a hajad mert tini vagy..:D és erröl nem tehetsz..:D amugy vannak külön rá samponok..pl Baba zsírosodás ellen..mindegyikre rá van irva..:D és egy jó tipp.. ne moss ojan gyakran hajat..:D mert utánzsirosodik és igy mééég zsirosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!