Ma fürdés előtt összegumiztam a hajamat és azt vettem észre, hogy jó néhány szál, az eddiginél sokkal több hullott le. Illetve hajmosás közben is sokat láttam a kezemen. Összeségében sokkal többet. Kékes feketére van festve és festett hajra való hajápolót és sampont használok, illetve mindig megszárítom a hajamat. Ez először ma fordult elő, máskor nem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a kihullott hajam újra visszanő? Illetve miket javasoltok, hogytartsak be, a hajamat illetőleg. És mindenhol mást olvastam, van ahol azt írták visszanő van ahol azt, hogy bizonyos esetekben, illetve sehogyan.
Valamilyen mértékben minden embernek hullik a haja. Van akinek jobban. Az visszanő. Vagy ha kitéped pl akkor is.
De pl olyan égési sérülésnél, ahol eléggé érintett a fejbőr, már nem nő vissza a haj.
2020. dec. 2. 20:01
2/9 anonim válasza:
A haj az bonyolult. Sokminden miatt hullhat. Igaz az hogy vissza is nőhet, nem is, de ez függ attól hogy miért hullott ki?! 16 évesen miért fested a hajad? Káros. Igazából, a kihullott hajnak vissza kell nőnie, akkor van nagyobb gond ha látványos. Mármint érzed hogy ritkul. Ha most több hullott ki a szokásosnál és nem hagyja abba, érdemes orvoshoz fordulni. Lehet a fognál góc, ilyesmire gondolok. Lehet örökletes, azzal nem tudsz mit kezdeni. De egyszerűen lehet az is hogy csak most elkezdett hullani kicsit jobban mint eddig és majd megáll. De pár hét alatt nem tudod meg.
2020. dec. 2. 20:04
3/9 A kérdező kommentje:
A hajfestésemről annyit tudok mondani, hogy augusztus óta festem, először lilát akartam, ahoz ki lett szőkítve a hajam, ezután mivel mindíg hamar kikopott befestettem feketére, 3 hét múlva az is kikopott, ezért újra festettem kb. 12 napja, eddig nem hullott emiatt a hajam egyáltalán nem és az utlsó hajfestésem óta is eltelt majdnem 2 hét
Köszönöm mindenkinek a válaszolat ^^
2020. dec. 2. 20:26
4/9 anonim válasza:
Az a baj ha hormonális akkor nem fog igazan visszanoni. Valószínűleg ez all a háttérben.
2020. dec. 3. 06:56
5/9 A kérdező kommentje:
A Férfi hormonok igaz, hogy nem tesznek jót a hajnak, de nekem inkább csak egy helyről hullott. Egyébként erre a problémára léteznek anti androgének.
2020. dec. 3. 08:21
6/9 anonim válasza:
2es vagyok
Ha egy foltban hullott ki a hajad az lehet fogászati góc. Nőknél hallottam már ciszták miatt hullott ki egy foltban.
2020. dec. 3. 11:10
7/9 anonim válasza:
Jo lenne tudni honnan hullik a haj
2020. dec. 3. 11:20
8/9 A kérdező kommentje:
Hátulról hullik a hajam. A fogaim tökéletesek, ma is mostam fogat, igazából nem vérzett az ínyem, de mintha a szájüregemen bellül, hátul, a fogsorom mögött mintha be lenne gyulladva, enyhén érzem nyelésnél.
2020. dec. 3. 13:47
9/9 anonim válasza:
Én a helyedbe elmennék fogorvoshoz, góckutatásra. Tényleg nem tart sokból. Ha az a baj, és kezeli is, vissza nő a hajad. Hajrá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!