Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor teszitek fel az éjszakai...

Mikor teszitek fel az éjszakai arckrémet?

Figyelt kérdés

Olvastam már olyat hogy az éjszakai arckrémet elalvás előtt kell feltenni, mert fényben nem hat, csak sötetben. Ez nem tudom mennyire igaz.

Én délután 5-kor érek haza munkahelyről, kutyasétáltatás, torna, vacsi, és utána 8 óra körül szoktam feltenni az éjszakai arckrémet. Ez így jó? Mert éjfél körül szoktam elaludni.

2020. dec. 1. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne jó. Az éjszakai arckrém attól éjszakai, hogy általában testesebb, lassabban szívódik fel, mint egy nappali. Nem számít neki a sötét :D
2020. dec. 1. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az első válaszolónak.
2020. dec. 1. 20:51
 3/5 Metionin ***** válasza:
Simán jó. Én meg este 11 körül, amikor befekszem az ágyba, olvasok amíg felszívódik, aztán alszom.
2020. dec. 1. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó úgy. Nem számít, hogy sötét vagy világos van.
2020. dec. 2. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az butaság, hogy fénytől vagy sötéttől függene a hatékonysága. Az a fontos, hogy az alapos esti arctisztítás után kend fel, bármikor is van az.
2020. dec. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!