Aki már próbálta, a rízsvízet hajra: hogyan használt, milyen gyakran kell használni eredményes változásért, mennyit nőtt a hajatok?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam már a rízsvíz jótékony hatásairól, de biztosra akarok menni. Nem akarok marhaságot csinálni. Régebben hosszú hajam volt, de levágattam, mert úgy véltem hogy jól fog állni.(Annyira mégsem az én stílusom.) És most nagyon nehezen akar megnőni.
(Nyugottan, ha tudtok más praktikákat is amik segíthetnek, azoknak is nagyon hálás lennék) :)
2020. nov. 28. 23:49
1/1 anonim válasza:
Én hajmosás előtt szoktam befújni a hajamat, fél órát is rajta szoktam hagyni, vagy többet is. Egyébként sokan hajmosás után fújják rá, és utána kiöblítik. De én hamvasító pakolásokat is kenek rá mosás után, ezért használom inkább előtte. Nem olyan rég használom, ezért a növesztő hatásáról még nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!