Damilos póthaj vagy mikrógyűrűset ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A damilos praktikus, mert nem húzza a hajat, és nem az tartja a póthaj súlyát.
Azzal viszont az a problémám hogy le kell venni.
A mikrogyűrűs 0-24 rajtam lenne, az viszont folyton költség mert járkálni kell 2 havonta a fodrászhoz
2020. nov. 26. 12:22
1/3 anonim válasza:
Mikrogyűrűset néha szoktam látni másokon és bár lehet csak azok nem voltak profin megcsinálva, de mindegyik nagyon feltűnő és elég csúnya volt. Én ilyet biztos nem választanék emiatt.
2/3 anonim válasza:
Én a damilosat választanám. Nekem volt rövid ideig mikrogyűrűs de leszedtem mert borzasztó kényelmetlen volt. Meg aztán hajmosáskor nekem nagyon macerás, alváskor is nyomja a fejem. Csatosat használtam évekig, nekem az bevált.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csajok, a damilos lesz!:)
Ez tuti nem árt a rendes hajnak.
2020. nov. 26. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!