Hogyan tegyem tartossá a vasalást?
Szőke mellirozott hajam van de már évek óta festettem és már tele van. Lényeg az, hogy majdnem mindennap vasalom a hajam és attól és a festéktől is töri nem kicsit... elég szálkás vasalás után és nem tartos nem sokkal utána egyből begöndörödik... ( alapból hullámos hajam van de ez sem volt midnig igy... csak miota vasalom. ) A kérdés az hogy hogyan tehetném tartossá a vasalást, illetve kicsit egészgéesebbé a hajam ? Tudom hogy az lenne a legjobb ha letenném a vasalót de ha nincs kivasalva akkor meg ugy nézki a hajam mintha a kutya szájábol rángatták volna ki... A másik pedig hogy azt hallottam h a hővédő csak mégjobban kiszáritja... ez igaz ? : s
14/L
Szia! :)
Én tegnap vettem egy olyan sampont aminek hála nem kell vasalni a hajat, mert tartósan simává teszi. Még nem próbáltam ki, de bízom benne hogy jó :) a neve: NIVEA, Straight & easy . Remélem be fog válni :)
14/L
1. Szerintem használj olyan sampont ami töredezésre jó (pl schauma oil intense- nekem ez használt).
2. Ha használsz hővédőt (viszonylag márkásat) akkor azzal könnyebb kivasalni, és tartósabb is marad.
3. A hővédők nem károsak, nekem pl puhább a hajam ha pl hajszárításnál használom. Nyugodtan használd!!
Asszem ennyi.
Remélem segítettem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!