Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen termeszetes anyagok...

Milyen termeszetes anyagok vannak amivel szokithetem magamnak a hajamat?

Figyelt kérdés
termeszetes anyagok kellenenek (pl citrom) mivel es hogyan tudnam szokiteni?
2020. nov. 22. 15:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Előre jelzem, hogy maximum a nagyon világosbarna, és a szőkés hajjal működnek valamennyire, tapasztaltam a sötét hajamon. (Vagy egyáltalán nem néha.) Viszont árnyalatnyit esetleg világosíthatnak.

Méz, kamilla (ettől azért selymesebb lett, és fényesebb, nem mondom), ecet (amúgy jót tesz a hajnak, csak ne folyamatosan használd), fahéj (jó illat legalább :D), szódabikarbóna (de nekem ez nagyon szárított, nem ajánlom).

Igazából mindből csinálsz pakolást (pl a kamillát főzöd kicsit, mézzel összekevered), felrakod és vársz vele. A mézet pl. előbb samponozd, aztán mosd több vízzel. Lehet kombózni, hogy mézes- kamillás- citromos pakolás.

Aztán többszöri használat után lehet esélyed rá.

2020. nov. 22. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!