Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meddig tart ki nálatok egy...

Meddig tart ki nálatok egy arckrém?

Figyelt kérdés

Eddig minden arckrémemet 1 év után kidobtam, mert nem bírtam elhasználni, pedig használtam rendesen, igaz nem minden nap, mert nem kellett. Mindig így jártam.... De smink alá is, este stb

Ez meg elfogyott 3 hét alatt!

[link]

Jónak jó, de így drága!

2020. nov. 19. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
La Roche Posay Hydrane Legare Arckrémem van, fél évente veszem
2020. nov. 20. 02:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is egy La Roche Posay arckrémem van(volt), 40 ml szintén. Jelenleg pont elfogyott, és még nem vettem újat, de nekem extrém sokáig kitartott, kb. háromnegyed év. Oké, volt, mikor nem használtam annyit, de volt, amikor napi szinten használtam. Tény, hogy spóroltam vele, de így is mindig rendesen bekentem vele az arcom. Nem kensz fel egy kicsit túl sokat? Néha a kevesebb több, a keveset is sokszor tök jól el lehet oszlatni, ha olyan a krém.
2020. nov. 20. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Előtte ezt használtam. Oké, nem minden nap, de sminkelés alá is és több, mint egy év után még volt benne, azért dobtam ki, mert anymá belenyúlt koszos kézzel, meg kifolyatta.... Egyébként is megérett a kodobásra....

Amúgy lehet, hogy sokat kentem fel, de nagyon száraz a bőröm, viszont ettől nem lettek mitesszerjeim.

2020. nov. 20. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a LRP cicaplastot használom, minden este jó vastagon, van, hogy egy este újra is kenem. a 40ml így kb másfél hónapig elég. nyilván te csak alkalmanként használod a krémet, én így fél évet tippelek. amúgy jó, hogy kidobtad, máskor figyelj a szavatosságra, több, mint egy év után tuti lejárt már.
2020. nov. 20. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Kb 3 honap.
2020. nov. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!