Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől jönnek ki ezek néha az...

Mitől jönnek ki ezek néha az arcomon?

Figyelt kérdés
Kisebb pattanások, az orromnál szokott lenni ilyen bőrpír ami kicsit sebes is de egy idő után eltűnik. 20/f
2020. nov. 19. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezer oka lehet. Így nem lehet megmondani sajnos. Kiszárítod, irritálod a bőröd, valamilyen élelmiszer hozza ki, vagy a szervezetedben valamilyen folyamat (legyengült immunrendszer), környezeti változás, stb, estig lehetne sorolni. Erre valószínűleg neked kell rájönnöd, mi okozza.
2020. nov. 19. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mindegy.
2020. nov. 19. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz mennék el a helyedben, ha van lehetőséged. #1 voltam.
2020. nov. 19. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
3. A járványhelyzet véget nem egyszerűek most az ilyen dolgok, sürgős eseteken kívül szerintem nem érdemes mást kezeltetni ilyenkor.
2020. nov. 20. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
persze, én is úgy gondoltam, hogy majd ha lemegy a járvány. már ha még aktuális lesz. :)
2020. nov. 20. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!