Mad Beauty maszkok?
Figyelt kérdés
Szemezgetek a Pink Pandán kapható arc és fátyolmaszkokkal, de véleméynt sehol nem találok, valaki esetleg, tudna segíteni, aki már használta?
Ezekről van szó
2020. nov. 18. 18:52
1/7 anonim válasza:
érthetetlen mit várnak egyesek az ilyesmitől...
2/7 A kérdező kommentje:
Hasznos véleményt vártam, de köszi hogy hozzászóltál!
2020. nov. 18. 20:11
3/7 anonim válasza:
Bocsánat, de mi a kérdésed? Az, hogy "Mad beauty maszkok"?
Ebben az esetben a válaszom: negyvenkettő.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a kérdésem olyanhoz aki használta, hogy milyen hatása van, szebb tőle a bőr, milyen volt használni stb... egyébként meg a leírás is ott van, de aki nem tud szövegérteni, görgessen tovább!
2020. nov. 18. 21:15
6/7 anonim válasza:
Én használtam és semmit nem használ
7/7 anonim válasza:
Az ilyen maszkoktól ne várj semmit. Persze, utána rögtön egy kicsit szebb lesz a bőröd, de másnapra már semmi nem látszik belőle. Inkább alakítsd ki a számodra megfelelő arcápolási rutint, amitől nem érzed azt, hogy bármi extrára szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!