Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha növeszteni akarom a hajam...

Ha növeszteni akarom a hajam és töredezett, szálkás akkor lekell vágatni kopaszra?

Figyelt kérdés
Vagy milyen rövidre kell levágatnom? Elnézést az idióta kérdésekért de férfi vagyok és nem igen értek a témához, viszont nem akarom úgy növeszteni a hajam hogy töredezett mert úgy csúnya lesz.

2020. nov. 16. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Annyit kell levágni, amennyi töredezett. Ha az egész az, akkor tolhatod nullással.
2020. nov. 16. 20:57
 2/9 A kérdező kommentje:
És honnan tudom hogy az egész töredezett e?
2020. nov. 16. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Látszik. Milyen színű a hajad? Ha sötét, azon nagyon jól látható.
2020. nov. 16. 21:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Szőkésbarna és vékonyszálú
2020. nov. 16. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
És milyen hosszú? Gyakran volt eddig vágva? Mert ha igen, és rövid, akkor nem hiszem, hogy töredezett. Legalábbis én férfiaknál, nem láttam még töredezett hajat.
2020. nov. 16. 21:16
 6/9 A kérdező kommentje:
8 centi körül az utolsó 1-2 centibe biztos vagyok hogy töredezett de a többit nehéz megitélni nem szoktam gyakran vágatni kb 3 havonta. Igazából ahogy most kinéz a hajam az nem vészes de ha így növeszteném vágás nélkül akkor kérdéses milyen lenne.
2020. nov. 16. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Fodrász vágja, nem? Mondd meg neki, hogy csak a töredezett részt vágja le, mert növeszted.
2020. nov. 16. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Borotváld le simára a fejed hajnövesztés előtt, már csak az érzés kedvéért is. Lehet, hogy aztán annyira megtetszik a kopaszság (ahogy nekem is annak idején), hogy inkább úgy is maradsz.
2020. nov. 17. 13:46
 9/9 anonim válasza:

Csatolj ide egy képet és megállapítom.

Fodrász vagyok.

2020. nov. 24. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!