Férfi végleges szőrtelenítés lábon, karon, hason, mellkason stb. lehetséges?
30/F vagyok és ki nem állhatom a testszőrzetet. Undorító, gusztustalan (a nők nagy része is inkább a szőrtelen férfi testekért rajong és nekem is a szőrtelen test az ideálom) és valamiért úgy érzem magamat miatta, mint egy génhibás dzsungelmajom (vagy legalábbis Austin Powers, ugyanis a mellkasom legalábbis őrá hasonlít). Ezen felül a dús szőrzet miatt jobban is izzadok, továbbá szégyenlem is magam miatta (legalábbis nem szeretek se uszodába se strandra menni, és egyszerűen szembe tudnám köpni a saját tükörképemet, annyira undorodom a saját látványomtól).
Egyszer, hülye fejjel 13 éves koromban, mikor észrevettem hogy elkezdett nőni a szőr a testemen, (nagyon okosan) nekiestem a borotvával. Természetesen utána a szőr visszanőtt, de már sokkal erősebben és dúsabban. Utána persze megint leborotváltam, miután még erősebb és hosszabb szőrzet nőtt a helyére. Utána már nem mertem tovább próbálkozni. Azóta szenvedek a rohadt szőr miatt és átkozom magamat örökké.
Amúgy már akadt lány, akivel sikerült összejönnöm, de annyira szégyelltem a testemet, hogy inkább mindig tetőtől talpig leborotváltam magamat, mert nem akartam szőrösen mutatkozni előtte (persze a kiütések miatt meg úgy néztem ki, mintha himlős lennék, nem beszélve a szúró fájdalomról, amikor nőtt a szőr vissza).
Ezért is keresek egy olyan módszert, amely véglegesen el tudja távolítani a testszőrzetet (kerül amibe kerül). Én csak szeretnék végre megbarátkozni a saját látványommal és nem akarom gyűlölni többé a saját testemet.
Mondjuk van egy oldal, ami azt hazudja hogy kisebb csillagászati összegért "végleges szőrtelenítést" biztosít a test minden pontján: [link]
De ha valóban nincs végleges és a fenti oldal is átverés, akkor kénytelen leszek belenyugodni abba, hogy életem végéig egy undorító, gusztustalan, folyton izzadó, szőrös páviánként kell leélnem az életemet.
Na, te se kellenél párkapcsolatra. Ugyan, nekem teljesen mindegy, hogy egy férfi szőrös vagy sem, itt azaz irritáló, ahogyan előadod magad, hogy jaj, férfi létedre szőrös vagy, úristen, mamiiii..... Mint egy hisztis, nyávogós 5 éves kisfiú.
Tessék, itt van férfiaknak is:
# 3
A személyeskedés hidegen hagy. Szerintem egy normális férfi testen nem szabad egy szőrszálnak sem lennie, ugyanis ez a a mostani ideál. (Én legalábbis csak nézem azoknak a férfiaknak a testét, akiken nincsen egyetlen szőrszál sem és csak elgondolom, hogy ők valamilyen módszerrel kiirtották magukról a szőrszálakat?
A férfi szőrzet ugyanolyan generációs betegség, mint pl. a bölcsességfog. A több 10.000 évvel ezelőtt élő őseinknek - akik annó mamutra vadásztak - jól jött az extra zápfog - hogy a nyershúsevés miatt erősen igénybe vett fogazat közül ha néhány fog kihullott, akkor is ott volt még tartalékba a bölcsességfog. Ugyanígy van a testszőrzettel. A testszőrzet - amíg az ember még valamilyen szinten "állat" volt, az védelmet nyújtott az időjárás ellen, ergó a hidegben az ember elődeinek nem volt szüksége ruhára, mert a természetes "szőrzet" ettől őt megvédte.
Amúgy megmondom őszintét, én lexarom az ideált meg azt hogy a nőknek tetszeni akarjak (10 éve agglegény életet élek és nem is vágyom társaságra). Egyszerűen utálom azt hogy a szőr miatt erőteljesebben izzadok és jóval hamarabb kimelegedek miatta. Büdösnek, gusztustalannak , feleslegesnek és egészségtelennek tartom (pl, a szőr között a "nem kívánatos bogarak" is könnyebben megtelepszenek) ezért is szeretnék megszabadulni tőle.
"A hónalj alatti szőrzetnek az izzadságcseppek felfogása lenne a feladata, de az nem igaz, hogy erősebb a szaga annak, aki nem borotválkozik. Az izzadságnak ugyanis alapjában véve nincs illata, csak akkor lesz kellemetlen, ha a bőrön található baktériumokkal keveredik.
A fanszőrzet eltávolítása nagy divat manapság, pedig komoly védelmi funkciója lenne: a fertőző kórokozókat nem engedi olyan könnyen a nemi szervekhez jutni. A szőrtelenítés során ráadásul megsértjük a bőrfelszínt, amelyen így apró sebek keletkeznek, ezeken keresztül szintén könnyedén bejutnak a kórokozók, úgyhogy érdemes vigyázni."
# 5
Szerintem pedig pont hogy a SZŐR MIATT PÁLLIK BE AZ EMBER HÓNALJA. (Ugyanis amikor le volt nálam borotválva, akkor egyáltalán ne volt jellemző a "hónaljszag" napokig, amíg vissza nem nőtt az a mocskos szőr.)
"A szőrtelenítés során ráadásul megsértjük a bőrfelszínt, amelyen így apró sebek keletkeznek, ezeken keresztül szintén könnyedén bejutnak a kórokozók."
Ez csak részben igaz. Ha az ember otthon borotvával, vagy középkori kínzással felérő GYANTÁZÁSSAL próbálkozik. De mi a helyzet a "szakemberek" által végzett steril "szőrgyök kiégetéssel"?
# 7
Fizikailag (testileg) a nőkhöz vonzódom. Az érzelem egy más tészta. Ha nem undorodnék annyira az emberi férfi testtől, akkor lehet hogy meleg lennék.
De így inkább azt tudom mondani, hogy aszexuális vagyok. A nőktől tartom a távolságot (elsősorban a gusztustalan szőrös testem miatt, másodsorban nem akarok semmilyen szerelmi kapcsolatba bonyolódni, ami később tönkre teheti az életemet - ugyanis a "szerelem" öl, butít és nyomorba dönt) a homoszexualitástól undorodom (pinaorientált vagyok), ugyanúgy undorodom saját magamtól is, ezért technikailag jelenleg nincsen senki és semmi, amit képes volnék "szeretni". Csak azt tudnám "szeretni" jelenleg, ha képes volnék kiirtani ezt a felesleges, büdös és gusztustalan szőrzetet a testemről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!