Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez milyen arckrém lehet? (Lent.)

Ez milyen arckrém lehet? (Lent.)

Figyelt kérdés

A kozmetikus azt írta nekem le jegyzetként, hogy a bőrömre ilyen kell:

retinol vagy glycolacid és hyaluronacid

Na most ha retinolosat veszek, az helyettesíti az utolsó kettőt?

Vagy retinol+hyaluronacid az egyik kombináció?

2020. nov. 9. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2020. nov. 9. 23:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Ezeket reggel és este?

És milyen sorrendben?

2020. nov. 9. 23:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A termékek leírásában (gebruiksaanwijzing) megtalálod. Tisztítás után, krémezés előtt használd, ha érzékeny bőröd van, a Glucoside Solution-t elég heti 2x.
2020. nov. 10. 00:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Amiatt kérdeztem, mert nem tudok hollandul olyan szinten.

És gondolom a lemosóval elég átdörzsölni mondjuk fél perc alatt. (Akármelyik legyen is az.)

Utána lemosni.

Végül a hidratálót felvinni, de az már maradhat is rajta. Nem mosom le, igaz?

2020. nov. 10. 00:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, erre nem gondoltam, ez esetben leírom részletesebben. Az általad keresett termékek közül egyik sem lemosó. Nem tudom, mivel szoktál arcot mosni, ha meg vagy vele elégedve, használd azt. Utána jön a glycol acid, pár csepp elég. Ez után jön a hylauronacid. Ezután használj hidratáló krémet. Este ugyanez a rutin, csak glycol acid helyett használd a retinolt.
2020. nov. 10. 00:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem mosod utána le! Azaz a reggelit este mosod le, az estit meg reggel.
2020. nov. 10. 00:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Jókat írt az utolsó válaszoló. Ezeket nyugodtan vedd hozzá ahhoz, amit most írtam privátban.

Amúgy nyugodtan olvashatsz magyar oldalakon, hogy mi mire jó.

Pl skinsmart

2020. nov. 10. 06:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Még arra is figyelj kérdező, hogy ha hámlasztót és retinolt használsz, hogy gondoskodnod kell a fényvédelemről, igen, ósszel és télen is, pláne nyáron. Ezek fényérzékennyé teszik kicsit a bőrőd, tehát reggelente vagy olyan arckrémet használj, amiben van fényvédő, vagy külön használj azt is.

Lemosóval kapcsolatban : NE dörzsöld a bőröd soha.Finom mozdulatokkal, óvatosan kell felvinni a termékeket.

A szérumokat, krémeket pedig gyengéd, ütögető mozdulatokkal.

Olyat sose csinálj, hogy húzod, dörzsölöd az arcbőröd.

2020. nov. 10. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!