Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért lett most ilyen a szőr...

Miért lett most ilyen a szőr epilálás után?

Figyelt kérdés

Epilálom a puncimat meg a hónaljamat. Még csak most kezdtem el kb. 4 alkalommal ezelőtt. Eddig mindig teljesen jól sikerült az epilálás, mert kb 3 hét múlva kellett újra epilálnom, nem nőtt be a bőröm szóval semmiylen panaszom nem volt. Most viszont kicsit tovább vártam az epilálással, kicsit hosszabbak voltak a szőrszálaim, mint általában, lehet ez volt a baj. Szóval nem szedett ki minden szőrt az epilátor és mintha több szőr is nőtt volna ki 1 hét alatt. Ráadásul, ahol kezdenek nőni a szőrök, azok a szőrtüszők pirosak és fáj a bőröm. De úgy látom, nem nőttek be.Ráadásul néhol olyan a szőröm, mint a borotvált. Mi a baj?

Elromlott az epilátorom?

A következő epilálásnál már jobb lesz?

Előre is köszi! :)

2010. aug. 9. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ez sajnos ilyen, nekem is hol szép lesz utána a bőr, hol nem...:S Nem hiszem h a szőr hossza miatt... biztos a Hold állása:P
2010. aug. 10. 00:12
 2/3 anonim válasza:
Néha én is így vagyok vele, nem tudok mit tenni.
2010. aug. 10. 00:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) :)

Kicsit megnyugodtam :)

2010. aug. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!