La vie Est Belle Intensément - Eau de Parfum, szerintetek öregasszonyos?
Múltkor voltam parfümöt szagolgatni és nagyon megtetszett ez a parfüm.
Az alapillat szerintem rettentő büdös, mindenki azt mondja, hogy édes... De blöö... Nagyon büdös.
Viszont hazahoztam mintán, meg neten olvasgattam és azt írják, öregasszonyos. Nekem viszont nagyon tetszik, most gyűjtök rá, hogy megvegyem. Kell egy tartós, különleges parfüm is. Mondjuk szerintem azért öregasszonyos, mert a 40-eseknek van pénze megvenni és akkor kikiáltják öregesnek. Engem ez bizonytalanítptt el.
Még a rózsás verzió is tetszik, de ez tartósabb.
Ui: Müllerben, Douglasban van valamikor akció?
Bocsi a fecsegésért, órákat el tudok szagolgatni parfümöket.
Krémmánián olvastad, hogy öregasszonyos? Ott kb. minden második parfümre, ami nem cukorkahab rávágja a konzumidióta tömeg, hogy öregasszonyos, NYANYÁS és még sorolhatnám. Ha neked tetszik, akkor hordjad! Úgysincsen olyan parfüm, ami mindenkinek tetszik. :)
Nekem van olyan parfümöm, ami ott nyanyásnak van tituálva, aztán ezek a csajok sértődnek meg a legjobban, ha valaki kritizálja az ő kedvencüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!