Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vajon miért miért hámlik...

Vajon miért miért hámlik ettől nagyon durván az arcom?⬇️

Figyelt kérdés
[link]
2020. nov. 5. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert szárít
2020. nov. 5. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jol mondja az elso, ez nagyon szarit. Erosen zsiros, pattanasos borre van, vagy okosan kell. En alt. Heti 2x-3x hasznalom, es utana hideatalok erosen, kulonben az en arcomat is szetkapja. De pattanasok, akne ellen ha hidrataloval kombinalod, jol haszna.
2020. nov. 7. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ettől a terméktől poszttraumás stressz szindrómám van, tini koromban én is ezzel sikáltam a bőröm napi szinten természetesen hidratáló nélkül aztán csodálkoztam miért lesz egyre rosszabb🤣 Az SLS szanaszéjjel szárítja a bőröd, ráadásul még szalicilsav is van benne.(Ami alapesetben amúgy tök jó problémás bőrre de nem egy ilyen termékben.) Nem is értem hogy van még ez forgalomban. Balea ultra sensitive lemosót tudom ajánlani helyette
2020. nov. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!