Milyen otthoni technikák váltak be nektek?
Nagyon töredezett, száraz és rövid a hajam! Minden hónapban épp hogy a végéből vágunk mert annyira töredezik a hajvégem! De már 2-3 nap múlva megint nagyon töredezett és száraz. A cél, hogy növesszem a hajam az sajnos nem lehet mert ha mindig eltörik csak egyre rövidebb és rövidebb lesz sajnos és már tükörbe se nézek szívesen!
Egyébként: használok ha nem is minden hónapban ricinusolajat de azt ritkán 2-3 havonta!
Minden hajmosás után használok balzsamot és ha az időm engedi akkor hajpakolást is ezen kívül ha megszaritom a hajam de megpróbálom minnél kevesebbszer akkor teszek rá hővédőt! Csak disznószőrős fésűt használok a hajamra de hát hiába kímélem semmi eredmény csak napról-napra csúnyább!
Mit tegyek valami házi technika amitől nem töredezik ennyire és még növeszthetem is picit ???!
Hát vitamint nem szedek mert nem tudom lenyelni a tablettát!
Csak vizet iszok (nagyon ritkán teát és tejet) és napi szintem 2 L vagy több folyadékot iszok meg.
Normális étrend nem biztos mert reggelit nem eszek de ebédre rendes főtt étel leves, főzelék vagy valami húsfélék.
És járok rendszeresen edzeni
Talán a túlzott stressz(nyugtatókat szedek) válthatja ki ezt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!