Van egy nagy anyajegyem. Ciki, visszataszító?
Sokáig én is cikinek éreztem, főleg hogy nekem a bikini vonalamnál is van egy.
De mára megpróbáltam elfogadni, hogy ez van.
Szia! Nekem a gerincem vonalán volt egy, egészségügyi okokból vetette le még anyukám, és nekem is maradt hegem. Viszont amennyiben szépen gyógyul a bőrőd, és besimul a heg(kellett hozzá nekem egy olyan 2-3 év), egyáltalán nem csúnya, én nem bánom hogy levették.
Ha nem áll ki az anyajegyed, hanem az is bőrbe simuló, akkor szerintem inkább szeresd mint egy ki extra különlegességet a testeden.
De ha téged zavar, nagyon, és tudod hogy nem tudsz vele megbarátkozni, vetesd le. De ne mások, magad miatt.
Nincs olyan tesztrészem, ahol ne lenne anyajegyek.
Egy ideig zavart, hogy vannak, de mára teljesen elfogadtam őket.
Ha nincs eü oka, ne piszkáld.
Nekem is van egy hasonló méretű, igaz, nekem a hátamon.
Magamon nagyon utálom, szeretném leszedetni, mert egy heg még mindig sokkal kevésbé feltűnő, mint az a hatalmas sötétbarna folt, ráadásul nekem sajnos pont olyan helyen van, hogy nagyon figyelnem kell, hogy milyen felsőt veszek fel, ha nem akarom, hogy látszódjon.
Szóval megértem, hogy miért nem szereted. De ettől függetlenül azt mondom, hogy ha téged nem zavar (és nincs egészségügyi kockázata) akkor nem kell leszedetni, nekem minden ismerősöm, aki látta az enyémet, azt mondta, hogy nem olyan vészes, és igazából máson engem sem zavarna. (A saját esetemben is csak az zavar, hogy néhány fazonú ruhát nem tudok miatta felvenni. Mert az oké, ha a barátaim látják, akik tudnak róla, de azért random az utcán nem szeretném mutogatni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!