Barna szeretnék lenni. Napozással nem nagyon sikerül, illetve nagyon lassan. Mit tegyek? (bővebben. )
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, a bőröm nem az a nagyon fehér, mondhatni átlagos. De sok rajtam az anyajegy, így hát szoláriumba nem járhatok.(vagy igen?) Napon pedig lassan barnulok, most jöttem vissza nyaralásból, egy hétig voltam és nagyon keveset barnultam pedig minden nap voltam napon, nem is keveset. Esetleg barnítókrémet ha használok, akkor elérhetem pl ezt a barnaságot: [link] ha el akkor milyen barnítókrémet használjak?2010. aug. 9. 18:47
1/10 anonim válasza:
sportolj a napon:| ússzál. de ne tedd tönkre a bőrödet. barnítókrém egy srácnak, omg...
2/10 anonim válasza:
Hátha nagyon fehér a bőröd akkor ezt a szint soha az életbe nem fogod elérni.Max leégsz.Amúgy ajánlom a napozó kapszulákat elősegiti a barnulást és szép szinű lesz a bőröd.Tök szezonba pedig ha nagyon sokat(sütőtököt) eszek akkor lesz szined:D(nem vicc:)
4/10 anonim válasza:
szolit nem ajánlanám az anyajegyek miatt (könnyen elrákosodnak), a barnítókrémtől meg sárga leszel vagy foltos.
azt hiszem az avonnál (is) van karotin tartalmú naptej, az elvileg gyorsítja a barnulást ha napozol, próbáld ki.
amúgy ki ez a pasi képen? mert marha jól néz ki :D
18/L
5/10 A kérdező kommentje:
brad pitt :D nem mondod hogy nem ismered
2010. aug. 9. 23:42
7/10 anonim válasza:
:DD igen, a barnára gondoltam :D köszi am :D
8/10 anonim válasza:
Nem értem miért akarsz olyan barnára sülni.
9/10 anonim válasza:
Az önbarnítótól hosszú távon nem leszel barna, és fiú létedre lehet macerás is, sőt én abban biztos vagyok, hogy a nők sem tudják szépen eloszlatni. Én azt tudom neked tanácsoli, hogy vannak nagyon jó szolárium krémet, amiket a szolikban árulnak. Ezek védenek a káros sugaraktól és a legtöbben olyan hatóanyag van, amelyik mély/tartós barnaságot eredményez. Viszont létezik másik megoldás, amikor kozmetikus szórópisztolyos barnítást csinál, ez látványos, de nem tartós, ez is kikopik kb 10-12 nap után.
10/10 anonim válasza:
ez a barna pasi nagyon cuki :P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!