Meztelen szaunázás előtt szoktad szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
Meztelen szaunázás előtt szoktad szőrteleníteni az intim részt?
/Igen tudom, a legtöbb helyen van lepedő, de zuhanyozás közben mindenki meztelen/
Azok, akik nem voltak még ilyen helyen, de netán egyszer sor kerülne rá, megtenné?
2020. okt. 29. 22:57
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, nem megyek szőrösen.
Férfi vagyok, csak rövidre vágom.
Férfi vagyok, nem foglalkozok vele.
Nő vagyok, nem megyek szőrösen.
Nő vagyok, csak rövidre vágom.
Nő vagyok, nem foglalkozok vele.
27 szavazat
1/8 anonim válasza:
Függetlenül a szexualitástól én amúgy sem szeretek szőrös lenni, úgyhogy mindig borotválkozok előtte.
Ahogy észrevettem ezt teszi a férfiak-nők javarésze is.
N
2/8 anonim válasza:
Nem szoktam,igaz nagyon ritkán szaunázok. L.
3/8 anonim válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy ilyen helyen mi az elvárás: nincs elvárás. Van ilyen is, olyan is.
A haj- szakáll- és egyéb szőrviselet divatkérdés. Most éppen a szőrtelenítést nyomják az erre szakosodott cégek, mert rájöttek, hogy ezzel pénzt lehet csinálni. Valószínűleg többségben lesznek a szaunában is azok, akik követik a divatot. De elvárás akkor sincs.
4/8 Bénabakter válasza:
Te sem szeretsz közös helységekben más szőrére bukkanni, más sem szeretne a tiédre. Nem guszta. Inkább szőrtelenítsd, higiénikusabb. (én is borotválom). F
6/8 anonim válasza:
Most oszinten.... Eleg ritkan voltam szaunaban, de ha nem lennek csupasz, be sem mennek... Ma mar az annyira ciki ha "termeszetes" valakinek, es nem is egeszseges ugy szaunazni...
7/8 anonim válasza:
Szerintem alap hogy valaki szőrtelenítse a nemiszervénél éa a hónaljnál
8/8 mooti válasza:
Mindenki úgy menjen szaunázni ahogy jól érzi magát. Ha szőrösen akkor úgy. Én nem szeretem a szőrt rajtam. Így mindig borotválom magam. Hetente egyszer mindenhol, minden másnap az intim részeket, az arcomat pedig minden nap. Csupaszon érzem magam jól heteró létemre.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!